1. 日本写真芸術専門学校TOP
  2. イベント一覧
  3. 【お申込ページ】スーザン・メイゼラス オンライントークショー
2022/11/24

NPIは今年も写真界の巨匠をお招きしたオンライントークショーを行います。
2021年にアレック・ソス氏Alec Soth、2022年にスティーブ・マッカリー氏Steve McCurryとお招きしてまいりましたが、今年はスーザン・メイゼラス氏をお招きしてトークショーを行います。
このページはそのお申込みページです。

NPI will again this year invite the masters of the photography world for an online talk show.
We have invited Mr. Alec Soth in 2021 and Mr. Steve McCurry in 2022, and this year we will invite Ms. Susan Meiselas.
This is the entry page for the Online Talk Show.

現代写真家最高峰の一人であるスーザン・メイゼラスはニューヨークに拠点を置くドキュメンタリーフォトグラファーです。
国際的写真家集団「マグナム・フォト」の会長を2007年より務めています。

Ms. Susan Meiselas is one of the most prominent people in modern photography and the president of the international artists’ cooperative, Magnum Photos since 2007.

ご本人がこれまでレンズを通して記録してきた様々な人々の日常や生活の写真をご紹介いただきながら、取材時の印象的なエピソードや体験談、写真家としての哲学についてお話いただきます。スーザン・メイゼラス氏が見つめる世界、そして彼女が語る写真哲学とは―。

Ms. Susan Meiselas will talk about her experiences as a photographer as she introduces photographs taken while documenting the lives and lifestyles of various peoples, including memorable episodes from her journeys and her philosophy regarding photography.
What does our world look like through Susan’s eyes, and what will she teach us about photography? Join us to find out!

一般の方も聴講可能なイベントです。ぜひこの機会にご高覧ください。

This event is open to the general public. We hope you’ll take advantage of this opportunity to listen to Ms. Susan Meiselas’ talk.

スーザン・メイゼラス オンライントークショー
「未来の写真家たちへ Message from the Masters of Photography vol.3」
日 程:2023年1月14日 (土)
時 間:11:00~12:30
参 加:1000円
開 催:zoomオンライン開催(同時通訳者による通訳があります)
主 催:日本写真芸術専門学校
※聴講料のお支払いは、「Paypal」「銀行振込」どちらかをお選びいただけます。

Susan Meiselas Online Talk Show
“Message from the Masters of Photography vol.3”
Date: Saturday, January 14th, 2023
Time: 11:00~12:30 (Japan time)
Entry fee: 1000 JPY
Platform: Online, on Zoom (A translator will translate the talk real-time)
Sponsor: Nippon Photography Institute
*The entry fee can be deposited over paypal or through a bank transfer.

▼お申込はこちら
▼Entry Form

聴講料お支払い後、入金の確認できましたら、イベントに関するお知らせメールお送りいたします。
We will send you an email with information for the event after confirmation of the entry fee.

当日はライブで海外と日本をオンラインで繋ぎます。
The event will be held live online in Japan and overseas.